De orthodontisten praktijk van Ortho Berkel

Ontspannen op weg naar de brede lach die jij verdient

Ortho Berkel is een jonge en moderne orthodontistenpraktijk in Berkel en Rodenrijs. Onze praktijk wordt geleid door de enthousiaste orthodontisten Ruurd en Arjen en hun deskundig team. Samen streven wij naar persoonlijke, orthodontische zorg in een ontspannen sfeer. We maken gebruik van moderne technieken om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Sinds onze opening op 1 april 2019 hebben wij duizenden patiënten geholpen bij het bereiken van een mooi en recht gebit.

De Orthodontisten

In deze praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de orthodontist worden overgenomen door de assistenten.

De assistenten zijn hiervoor intern- en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de orthodontist,
waarbij de orthodontist altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen

Maak kennis met de orthodontisten

Ruurd Hermus

BIG geregistreerd: 19914202502

Mijn studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na mijn afstuderen heb ik anderhalf jaar gewerkt als tandarts, waarna ik startte met de specialistenopleiding orthodontie. In oktober 2016 ben ik afgestudeerd als orthodontist. Bij Ortho Berkel ben ik op maandag en donderdag aanwezig.

Arjen Grotenhuis

BIG geregistreerd: 89915929202

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik tandheelkunde gestudeerd. Na een jaar als tandarts te hebben gewerkt, startte ik met de opleiding tot orthodontist in het UMC Groningen. In augustus 2017 heb ik mijn diploma behaald. Bij Ortho Berkel ben ik aanwezig op dinsdag en woensdag.